El Concurs Joan Trayter accepta propostes fins el 3 d'abril

2015-03-11 18:30

Fins el 3 d'abril els solistes i grups musicals poden presentar les seves propostes per a participar al Concurs Musical Joan Trayter. Els tres seleccionats actuaran el 29 d'abril a l'Embarraca't de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres.

S'estableix un únic premi de mil euros, més la gravació d'una maqueta als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós on han enregistrat alguns dels seus treballs artistes com Manolo García, Sopa de Cabra, Shakira o Bunbury entre molts d'altres.

Per optar a la participació en el concurs, cal que tots els integrants de la proposta tinguin entre 18 i 39 anys. Caldrà presentar un document per registre d'entrada a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (Avinguda Salvador Dalí, 107, 17600 Figueres) en el qual hi digui explícitament que se sol·licita participar al Concurs de música jove Joan Trayter i hi constin les dades i documentació següents:

El nom, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de la persona que presenta la proposta.

L'enllaç a una plataforma de reproducció online des de la qual el jurat pugui escoltar la proposta (Spotify, Grooveshark, Myspace, Goear, Youtube, Dropbox, etc) amb un mínim de cinc temes propis.

L'any passat el guanyador va ser el grup de Palafolls Liar Desire. En anteriors edicions es va premiar a artistes com Rocksord, Pablo Guirao Trio, Jessica Mellado o Sanjays.

El concurs porta el nom de l'enginyer de so Joan Trayter Malirach (1971-2002) fundador dels estudis Music Lan.

Liar Desire, el grup guanyador de l'any passat