El concert d'Empordà Rock a Sant Climent recollirà donatius pels afectats pel foc

2012-08-23 10:00

En el concert que se celebrarà aquest dissabte 25 d’agost a la plaça Narcís Costa Mayoral, a partir de les 11 del vespre, hi haurà en un lloc destacat una urna per a recaptar fons destinats a les pèrdues ocasionades per l’incendi del passat mes de juliol a l’Empordà. 

Sant Climent, que en aquesta ocasió va patir en menor mesura els efectes de les flames, va mostrar la seva solidaritat els dies del foc, ajudant en les tasques d’extinció i acollint veïns d’altres municipis a la sala municipal. Precisament en el ple celebrat el passat 3 d’agost la corporació municipal va aprovar una declaració que, entre altres coses, deia: “Cal remarcar i agrair la solidaritat de la gent de Sant Climent. En situacions tant complicades com aquesta, on gent molt propera ha necessitat del nostre ajut, és quan cal demostrar els nostres sentiments i disponibilitat. Sant Climent ha estat solidari, i fem una crida als ciutadans per que ho continuïn essent participant en els actes i actuacions que ens els propers dies s’organitzaran a la comarca, i fins i tot en el mateix poble”.  El del proper dissabte serà un d’aquests actes. 

D’altra banda també es pretén que aquest concert no sigui una festa jove més, sinó que serveixi per a prendre consciència de les realitats juvenils i es fomentin valors. Amb aquest objectiu en el recinte del concert s’hi instal·larà un punt d’informació de Creu Roja, en el qual s’alertarà als assistents sobre l’alcohol i el seu efecte en els joves. 

El concert s’emmarca en els actes de la festa major d’estiu. Organitzat pel Grup de Joves de Sant Climent, forma part de la campanya Empordà Rock promoguda des del departament de joventut del Consell Comarcal, i comptarà amb l’actuació dels grups Sepe, In Audito, The Onions, Hot Penguins i Crossing Roads.

Hot Penguins (foto: Carles Pujol)