El Clam Sau recordarà Carles Sabater el diumenge 15 a Llançà

2015-02-11 11:00

El 13 de febrer farà 16 anys de la mort de Carles Sabater i, com cada any, des del CLAM Sau s'organitza una trobada per recordar-lo a Llançà. Serà aquest diumenge 15 de febrer i començarà, com ja és costum, a la plaça del cementiri vell a les 12 del migdia. Allà, el CLAM com a col·lectiu farà una ofrena floral i es llegiran textos en record del que va ser cantant de Sau i actor.

Els actes seguiran a la plaça que porta el nom de Carles Sabater on els assistents acostumen a fer-se una fotografia de grup. Molts es quedaran al dinar de germanor a l’Hotel Grimar i acabaran la trobada a les 5 de la tarda a a la Casa de Cultura on es projectarà l'obra teatral "El knack" protagonitzada per Sabater els anys 1988 i 1989 sota la direcció de Ricard Reguant. L'entrada és lliure.

La faceta d'actor de Sabater va ser també molt important participant en musicals com "Els pirates", "Tots dos" o "Company"; obres com "Cyrano de Bergerac" i "L'auca del senyor Esteve"i en populars sèries de televisió com "Arnau" o "Sitges", entre d'altres.

Llançà és la població on Sabater va passar els seus estius des de ben petit. Allà encara hi viuen els seus familiars i molts amics que seran presents a l'acte de record del diumenge.