El cinquè de la Grossa de Cap d'Any arriba a l'Esclat de Figueres

2016-12-31 16:00

El supermercat Esclat de Figueres és un dels punts on s'ha venut el cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any, el 27.719 premiat amb 2.500 euros per cada bitllet de 5 euros.

La Grossa de Cap d’Any 2016 ha repartit més de 12 milions d’euros en premis. El sorteig s’ha celebrat aquest matí als estudis de TV3, en un programa especial conduït per Marta Carreras i Oriol Soler, que ha comptat amb la col·laboració dels actors catalans Mercè Comas i Bruno Bergonzini, la nadadora Gemma Mengual i l’actor i cantant Joan Dausà. El primer premi l’ha donat el senyor Pere Espunya, la “mà innocent” que va guanyar el sorteig on line “Compra a loteriadecatalunya.cat i reparteix tu la sort del sorteig”. En quatre anys, la Grossa ha repartit 56 milions d’euros en premis.

D’acord amb les primeres estimacions, els beneficis del joc en aquesta quarta edició del sorteig ascendiran a 5,1M€, 400.000 euros més que l’any passat. El gruix d’aquesta quantitat es destinarà a projectes socials a Catalunya, a través del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, ha detallat avui que els programes socials beneficiats pel sorteig de La Grossa 2016 seran, entre d’altres, la rehabilitació de la residència de la Mercè de Tarragona, l'impuls de la figura de l'assistent personal o el programa d’ajuda als infants "fem gran l'acollida".

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després del sorteig, és a dir, fins al 31 de març del 2017, a qualsevol oficina de Caixabank o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona.

Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.

Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Cap d’Any.