El Cineclub Diòptria trasllada les seves projeccions als CatCinemes des del 19 d'octubre

2021-10-14 10:00

El febrer de 2020 els CatCinemes i el Cineclub Diòptria s’aliaven per tal de consolidar una programació estable de cinema d’autor en versió original a Figueres, iniciativa que es va veure truncada el mes de març del mateix any en decretar-se l’estat d’alarma i el confinament total de la població arran de la pandèmia de COVID-19.

Les xifres més recents del coronavirus tant a Catalunya com a l’Estat Espanyol, semblen indicar que la situació epidemiològica avança pel bon camí i, mica en mica, es van aixecant les restriccions que han condicionat la vida de la ciutadania. En un pas més cap a la represa de la normalitat, el Cineclub Diòptria trasllada novament les seves projeccions als CatCinemes. 

Amb aquest gest, es recupera l’aliança que el febrer de 2020 s’establia entre els CatCinemes i el Cineclub Diòptria per tal de consolidar una programació estable de cinema d’autor en versió original a Figueres, iniciativa que es va veure truncada el mes de març del mateix any en decretar-se l’estat d’alarma i el confinament total de la població arran de la pandèmia de COVID-19. 

Així, a partir del 19 d’octubre, amb "Annette", es reprèn la programació regular de cinema d’autor en V.O.S que tindrà lloc els dimarts i dijous en sessions a les 20.30 h i les 22.30 h. 

Si s’escau, en pel·lícules de metratge de llarga durada, les sessions es reduiran a dues i tindran lloc els dimarts i dijous a les 20.30 h. Tanmateix, en actes especials en els quals es compti amb la presència de cineastes o membres de l’equip tècnic o artístic de la pel·lícula, tindran lloc els dijous a les 20.30 h.