El Centre Excursionista Empordanès inicia el segon concurs de fotografia coincidint amb el 56è aniversari de l'entitat

2021-11-17 17:00

El 20 de novembre el Centre Excursionista Empordanès celebra el 56è aniversari. Els socis es trobaran per celebrar-ho amb un sopar, tal i com han fet els darrers 56 anys.

Així mateix, la celebració d’aquesta efemèride serà el tret de sortida del segon concurs de fotografia emmarcat dins la programació de La Mostra, Muntanya i Aventura 2022. Un concurs que en la seva primera edició va superar les expectatives dels organitzadors amb més 200 fotografies presentades.

El concurs es realitza a través de la popular xarxa social Instagram i les fotografies han d’incloure l’etiqueta #lamostracee2022 i penjar-les entre el 20 de novembre i el 15 de gener.

Les fotos han de ser representatives de la muntanya i que contribueixin a difondre els atractius i els valors de la muntanya i el seu entorn.

D’entre totes les fotos que es presentin, el jurat format per tres professionals de la fotografia com son en Josep Algans la Maria Alzamora i en Jordi Meli, decidiran 5 fotografies guanyadores. Els criteris de valoració seran l’adequació a la temàtica, l’originalitat i la qualitat tècnica. Les fotos guanyadores s’exposaran a durant La Mostra de Muntanya i Aventura 2022.