El Centre d'Estudi La Palmera de Figueres fa 10 anys

2013-12-04 11:30

El centre de reforç acadèmic La Palmera de la plaça de la Palmera, 3, 2n ha organitzat pel proper divendres 13 de desembre, a partir de 2/4 de 8 del vespre, una festa per celebrar el seu desè aniversari.

La trobada pretén reunir pares i alumnes actuals i de cursos anteriors   en un espai, que se significa i s’ha significat com un lloc de convivència entorn d’un interès o d’una necessitat, com és el fet de voler millorar en determinades assignatures i aconseguir superar-les amb èxit.

L’equip pedagògic del centre, format per cinc professionals, destaca la importància de poder adaptar els continguts a cadascun dels alumnes que assisteixen a les seves classes, gràcies al fet que a cada aula hi ha un grup reduït d’un màxim de tres persones.

Igualment, aquest projecte educatiu totalment adaptat a les necessitats i interessos dels estudiants, converteix les classes en úniques i diferents. Així cadascuna d’elles té uns propis plantejaments tant en l’orientació dels estudis com en els objectius concrets que es volen aconseguir i que es van determinant amb l’alumnat.

Aquest centre es marca com a objectius de futur garantir que el seu alumnat  comprengui bé els continguts que s’aborden, adquireixi capacitat de concentració i visqui l’aprenentatge com un fet dinàmic, buscant l’equilibri entre l’ús de les noves tecnologies i el ritme pausat del mestre.

El repte de l’equip docent és continuar donant resposta a les necessitats educatives actuals i futures gaudint, com ha passat fins ara, de la confiança dels pares per donar-li l’oportunitat de contribuir a l’educació dels seus fills. I voldria continuar sent un referent a Figueres i un estímul per als seus alumnes que mantingui el seu interès pel coneixement.

El Centre d’Estudi La Palmera imparteix classes de reforç de ciències, lletres i anglès a nivell d’Infantil, Primària, E.S.O. i Batxillerat.