El Celler Masia Serra de Cantallops celebrarà 20 anys el 13 d'agost amb el MasiaMarket

2016-07-26 18:30

Aquest 2016 el Celler Masia Serra de Cantallops fa 20 anys i per tal de commemorar aquesta data tan especial han preparat pel 13 d'agost el MasiaMarket, un esdeveniment entorn del món del vi, de la gastronomia i de la música. Començarà a les 6 de la tarda i hi haurà diverses parades d’artesans de la zona, amb els quals comparteixen sinergies des de fa temps i que hi assistiran per a presentar els seus productes. 

Tots ells establiran les seves parades a peu de vinya, posant a la venda els seus productes i degustacions amb un denominador comú, tots són productors artesans, de qualitat i de proximitat. Podreu trobar parades de formatges, productes de l’ànec, embotits, mel, dolços, així com de roba, complements, joies, decoració i tallers infantils. Tampoc hi faltaran els vins i olis de Masia Serra. 

Per a amenitzar la vetllada, l’oferta gastronòmica comptarà també amb els millors foodtrucks i la barbacoa de Masia Serra. Tampoc hi faltarà una barra amb copes i gintònics de paisatge, i tot ambientat amb la millor selecció de música durant tota la festa. Serà una vetllada d’estiu inoblidable, en un lloc idíl·lic envoltat de vinyes i oliveres, just als peus de l’Albera, amb cabuda per a tota la família i amics. Si es confirma l'assistència a visit@masiaserra.com es convida a una copa de vi o cava.