El Casal d'Estiu de Cuina de l'Escola d'Hostaleria s'incrementa amb dos torns de tarda

2014-04-04 10:00

Enguany l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà organitza per quart any el Casal d’Estiu de Cuina i Pastisseria. L’èxit d’aquest casal ve avalat per l’increment de places sol·licitades any a any.

A inicis d’abril el casal de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ja ha cobert les 80 places que disposava per aquest 2014. Per aquest motiu, la direcció ha decidit incrementar dos nous torns a les tardes de juliol, en horari de 15h a 19h.

El Casal d’Estiu de Cuina i Pastisseria té com a objectiu entretenir als nois i noies en activitats relacionades amb la cuina i l’alimentació, fomentar els bons hàbits alimentaris entre els joves i presentar la dieta mediterrània com a cultura gastronòmica del nostre país. Durant el Casal d’estiu s’impartiran classes de cuina i pastisseria bàsica, jocs i activitats relacionades amb l’alimentació, explicacions i treballs de grup sobre els hàbits alimentaris, etc.

També enguany hi ha la novetat del Casal d’Estiu avançat, que està pensat per a nois i noies de 14 a 16 anys que han realitzat el Casal d'Estiu en edicions passades i desitgen millorar les habilitats de cuina. La cobertura de places és per estricte ordre d’arribada i formalització de les inscripcions.