El Casal d’Estiu 2012 de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ja té reservades més de la meitat de les places

2012-04-12 11:00

La segona edició del Casal d’Estiu de Cuina i Pastisseria de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà ja té el 60% de les places reservades i es planteja la possibilitat d'augmentar el nombre de places. 

Aquest any s'incorporaran activitats de pastisseria i fleca. Així, els nois i noies que assisteixin al casal 2012 podran, a banda realitzar tècniques de cuina, aprendre, per exemple, a fer un pa de pagès, un croissant o unes pastes salades, entre altres. 

El Casal d’Estiu de Cuina i Pastisseria té com a objectiu entretenir als nois i noies amb activitats relacionades amb la cuina i l’alimentació, fomentar els bons hàbits alimentaris entre els joves i presentar la dieta mediterrània com a cultura gastronòmica del nostre país. Està adreçat a nois i noies d'onze a catorze anys i es farà del 2 al 20 de juliol en horari de matí. El preu de les inscripcions és de 100 euros.

La reserva i inscripció al Casal d’Estiu de Cuina cal fer-se a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, a l’Avinguda Maria Àngels Anglada, 15 de Figueres. Més informació al telèfon 972.525.556 (de 9 a 16h).