El cartell del Carnaval de Roses 2014 és obra de Tavi Algueró

2013-12-12 16:00

Aquest matí, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Carnaval i Festes, Joan Manel Fernández, i l'il·lustrador Tavi Algueró, han presentat a Roses el Cartell del Carnaval de Roses 2014. El dibuix creat per l'artista garrotxí, serà l'emprat a partir d'ara com a imatge de tots els productes, campanyes i cartelleria que el consistori edita en cada edició per promocionar la seva festa més multitudinària i de major projecció.

L’autor del cartell ha ideat una il·lustració que permet una immediata identificació amb el Carnaval de Roses. Dominat pel color, el cartell presenta un pescador sobre una petita embarcació a la badia de Roses, amb la silueta del Castell de la Trinitat de fons, en el moment en què és sorprès per un a gran bandada de gavines disfressades.

Aquesta proposta serà la imatge omnipresent del Carnaval 2014 a Roses, ja que amb ella s’il·lustren totes les campanyes i material promocional que l’Ajuntament realitza en cada edició per a la difusió d'aquesta festa, tant arreu de Catalunya com al sud de França. El material de merxandatge es composa de cartells, programes, revistes, samarretes, pins i davantals, que es posaran a disposició del públic a l’Oficina de Turisme de Roses pels volts de Carnaval.

L'autor

De formació bàsicament autodidacta, Algueró ha adquirit al llarg del temps un estil propi característic, marcat per l'humor i d'una línia -com diu el propi autor, tant pel que fa a les idees com al traç-, fet que li permet arribar a tothom, des els infants fins al públic més adult. 

Algueró és il·lustrador de contes, webs, cartells i publicitat. Col·labora en publicacions i edicions de tipus pedagògic i de divulgació, en premsa, i imparteix classes d'il·lustració i de còmic.