El càmping Illa Mateua de l'Escala lliura 20.000 euros a cinc entitats i ONG's

2016-11-30 12:00

El càmping Illa Mateua de l’Escala ha fet una donació de 20.000 euros a cinc entitats i ONG’s en el marc del seu projecte de responsabilitat social. Es tracta de Càritas l’Escala; Tarragona Missionera, que té en marxa un projecte de construcció d’un centre de formació i assistència social a Ruanda; la Fundació ASTRID 21, que treballa amb persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals;  AÏMA-SM, que ofereix suport a malalts mentals de l’Àfrica Occidental; i l’associació GoodBites, vinculada a la Fundació Vicenç Ferrer, que té  un programa de nutrició de les vídues de les castes més baixes de l’Índia i els seus fills.

Fa dotze anys que el càmping Illa Mateua destina un percentatge de la seva facturació a fins socials, segons destaca el seu director, Martí Guillem. Aquest percentatge, que va començar essent el 0,7%, s’ha anat incrementant ja que es vol contribuir el màxim possible a la millora de les condicions de vida de les persones necessitades. “De la mateixa manera que els governs estableixen taxes ambientals a les empreses i productes que contribueixen a l’escalfament global, nosaltres ens prenem aquesta aportació com una taxa solidària que ens hem autoimposat per a respondre a la responsabilitat social corporativa”,  remarca Guillem. El director del càmping ha explicat que els treballadors de l’establiment estan plenament sensibilitzats amb aquesta filosofia i també hi col.laboren de forma voluntària amb una part del seu sou.

L’acte es va dur a terme ahir al vespre a la sala d’Actes de l’Ajuntament de l’Escala amb la presència de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Ferran Roquer; l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el director del càmping, Martí Guillem; i els representants de les cinc entitats i ONG’s.


 

Lloc de cerca