El Blues torna a Roses l'1 d'agost amb 5 hores de festival

2015-07-22 11:30

El dissabte 1 d'agost, Roses celebrarà una nova edició del Festival de Blues, Jazz i Gospel. Seran cinc hores de concerts amb les actuacions de Joan Pau Cumellas i Greg Zlap, London Community Gospel Choir i la Locomotora Negra. Les entrades a 15 € ja són a la venda a la Ciutadella de Roses. 

Aquesta serà la 21ena edició d'aquest festival que, en aquesta darrera etapa, està organitzat per l'Ajuntament de Roses amb la direcció de Promo Arts Music i la col·laboració de Viumúsika.

La vetllada musical s'iniciarà a les 9 de la nit de la mà de Joan Pau Cumellas, conegut internacionalment per la seva habilitat interpretativa amb l’harmònica diatònica. Joan Pau Cumellas, juntament amb Greg Zlap, donaran el tret de sortida a la nit de la Ciutadella, presentant el taller d’harmònica que té lloc cada estiu a Roses.  

Seguidament actuarà el London Community Gospel Choir, una formació consolidada, ha efectuat durant els darrers anys nombroses aparicions a programes de ràdio i televisió. Artistes de gran renom com George Michael, Sting, Luther Vandross, Elton John, Puff Daddy, Mariah Carey, Blur, Paul McCartney, Celine Dion, Tina Turner, entre molts d'altres, s'han beneficiat de l'estil vocal únic del LCGC en actuacions en viu, vídeos i gravacions d'estudi.

La festa s'acabarà amb la Locomotora Negra, la Big Band estable més antiga de Catalunya. Amb una trajectòria iniciada l'any 1971, segueix imparable portant les essències del jazz i el seu saber fer a l'escenari. Concebuda inicialment com un quintet, amb el temps, la formació s'ha anat ampliant fins a arribar al nombre actual de 17 components, més de 15 discos publicats i 44 anys d'història.