El Barça ha lliurat 50.000 euros als municipis afectats pels incendis de l’Empordà

2013-01-17 08:00

Abans del partit amb el Màlaga, el FC Barcelona ha lliurat 50.000 euros als municipis afectats pels incendis de l’Empordà del darrer mes de juliol. El Club ha repartit aquesta quantitat als alcaldes dels municipis afectats i en base als ajuts demanats a la Generalitat, per danys en béns públics. Aquesta quantitat de diners es destinarà a l’arranjament i pavimentació de camins, a la reposició de senyals, a mobiliari urbà i a zones de jocs infantils, entre d’altres.

L’acte de lliurament del taló, celebrat a l’Avantllotja de l'estadi, ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell i dels directius Dídac Lee i Ramon Cierco, així com dels alcaldes d'una quinzena de municipis afectats. També hi ha assistit el president del Consell Comarcal Xavier Sanllehí i el conseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de Figueres Santi Vila.

La recaptació correspon a la Festa del Rugbi Català que el 15 de setembre passat del 2012 van omplir de gom a gom l’Estadi Olímpic. En aquesta tasca, hi va jugar un paper cabdal el FC Barcelona, que, a través d’un acord amb la USAP, va decidir destinar els beneficis recollits en la venda d’entrades a la plataforma ‘Tots som l’Empordà’.

Foto: Germán Parga - FC Barcelona