El Banc dels Aliments espera recollir més de 200 tones a les comarques de Girona

2012-11-29 19:00

La Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Girona confia recollir més de 200 tones de menjar durant la campanya del Gran Recapte que comença demà a la tarda i que durarà tot dissabte. A les comarques gironines hi participaran més de 215 botigues, supermercats i mercats repartits en més de 80 poblacions. Això representa un centenar d’establiments més que l’any passat.

En l’edició d’aquest any cal ressaltar la major implicació d’entitats, empreses, particulars i institucions. Així, entre les novetats destaca la participació d’una quarantena de petites botigues de poblacions petites, que s’afegeixen als supermercats de les principals cadenes d’alimentació. 

Entre tots els establiments hi haurà repartits uns 2.500 voluntaris del Banc dels Aliments que seran els encarregats de recollir el menjar que després es repartirà entre les persones necessitades a través de les entitats benèfiques gironines acreditades. El que es demana són principalment aliments nutritius de llarga durada com llegums seques, oli, llet i conserves de peix.