El 3er Fòrum d'Inversió de Figueres posarà en contacte emprenedors amb projectes interessants amb inversors potencials

2014-09-05 16:00

L'Ajuntament de Figueres i el Fòrum Imagina organitzaran el dijous 2 d'octubre la tercera edició del Fòrum d'Inversió de Figueres. La jornada se celebrarà de les quatre de la tarda a les set del vespre a l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, situada al número 15 de l'Avinguda Maria Àngels Anglada. La iniciativa també compta amb la col·laboració del Cercle Euram de l'Empordà.

La jornada té l'objectiu de posar en contacte emprenedors amb projectes interessants amb inversors potencials. Segons els organitzadors, en aquesta edició hi haurà a sobre la taula iniciatives amb necessitats de finançament que se situen entre els 20.000 i els 80.000 euros.

Tothom que estigui interessat en assistir al Fòrum d'Inversió de Figueres ha d'enviar un mail, abans del 21 de setembre, a promocioeconomica@figueres.org o a info@forumimagina.com.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, afirma que “Figueres i l'Empordà necessiten emprenedors però també som conscients que un dels grans problemes és el finançament”. A partir d'aquí, Toro recorda que “des de l'àrea de Promoció Econòmica impulsem trobades entre els emprenedors i inversors potencials per tal d'intentar superar aquest handicap”.

Campus d'Emprenedoria
Durant la jornada també es farà entrega dels diplomes acreditatius als 13 joves, d'entre 16 i 23 anys, que aquest estiu han participat en la primera edició del Campus d'Emprenedoria impulsat des de l'Ajuntament de Figueres.