El 3 d'agost Blues, Jazz i Gospel a Roses

2013-07-25 14:00

El proper dissabte 3 d’agost, la Ciutadella de Roses acollirà el XIX Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses, amb l’organització d’una vetllada musical de més de 5 hores de durada. Les actuacions de Joan Pau Cumellas i Greg Zlap, Twocats pel Gospel, i Big Mama 25 anys & Taller de Músics All Stars, tornaran a portar tota la força del millor blues, jazz i gospel al recinte monumental. Les entrades (10 €) ja estan a la venda a la Ciutadella, de 10 a 21 h.

El recinte històric de la Ciutadella de Roses recuperà el passat estiu la celebració del Festival de Blues, amb una intensa vetllada que demostrà que el blues, jazz & gospel continuen atraient un importantíssim nombre de públic a Roses. Amb la voluntat de recuperar i mantenir els esdeveniments culturals de referència de l'estiu rosinc, i a tan sols un any de la celebració del vintè aniversari del Festival, el Departament de Cultura de l'Ajuntament torna a apostar per la concentració d'actuacions de primer ordre en un mateix dia i escenari, en el que es vol esdevingui la gran nit del blues a Roses.

Per escalfar motors, la vetllada s'iniciarà amb un concert de gospel gratuït que tindrà lloc a la plaça de les Botxes del passeig Marítim de la població, a càrrec de Moisès Sala i el conjunt d’alumnes del taller de gospel que l’entitat Viumúsika organitza el mateix dissabte al Teatre Municipal de Roses. A continuació, els sons de jazz, blues i gospel es traslladaran a l’escenari de la Ciutadella amb les actuacions de Joan Pau Cumellas i Greg Zlap, Twocats pel Gospel, i Big Mama 25 anys & Taller de Músics All Stars.