El Teatre-Museu Dalí de Figueres felicita el seu homònim americà per la inauguració de la nova seu

2011-01-07 17:00

Amb motiu de la propera inauguració de la nova seu del Salvador Dalí Museum de Saint Petersburg (Florida), el dia 11 de gener, la Fundació Gala-Salvador Dalí ha realitzat una activitat didàctica al Teatre-Museu Dalí de Figueres a través del seu Servei Educatiu i de l’associació Amics dels Museus Dalí per felicitar el seu homònim americà.

L’activitat ha consistit en dues visites taller adreçades a famílies, titulada “Surrealitza’t. Un missatge per al museu de Florida”, (van tenir lloc els dies 29 i 30 de desembre), visita que va concloure amb l’elaboració d’una postal surrealista a base de collage, inspirant-se en la tècnica del mail art, molt utilitzada pels artistes surrealistes. Els originals d’aquestes postals s’han enviat al Servei Educatiu del Museu Dalí de Saint Petersburg.

Properament s’organitzaran altres activitats didàctiques, entre les quals n’hi haurà algunes relacionades amb l’exposició temporal que encara es pot veure al Teatre-Museu Dalí de Figueres fins al 8 de maig titulada Dalí + Disney = Destino. Se n’informarà oportunament a la web de la Fundació Dalí.