El suquet de peix de Roses es promocionarà al Firatast de Girona

2011-11-07 13:00

El Suquet de Peix de Roses, plat per excel·lència de la cuina rosinca, serà present entre els propers 10 i 13 de novembre al Palau de Fires de Girona amb motiu de la celebració de la 17a edició del Firatast. L’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Roses, el Celler Espelt i l’Estació Nàutica de Roses, no ha volgut desaprofitar aquesta immillorable ocasió per donar a conèixer al públic de proximitat la qualitat del peix i de la cuina tradicional del municipi.

Aquesta acció promocional respon a l’aposta per atreure visitants a Roses fora de la temporada d’estiu, donant a conèixer tot allò que el municipi pot oferir també en altres èpoques de l’any, com ara la gastronomia local. En aquesta línia, la campanya del Suquet de Peix de Roses ha canviat enguany estratègicament la seva línia d’actuació, amb un nou enfoc impulsat justament a la finalització de la temporada d’estiu. 

L’horari de visites de Firatast 2011, ubicat al Palau de Fires de Girona, serà de 18 a 24 h el dijous 10 i el divendres 11 de novembre, mentre que dissabte 12 i diumenge 13, l’horari s’allargarà des de les 12 del migdia fins a les 24 h.