El sènior femení del CP Jonqueren planta cara al Manlleu, i acaba perdent per 4-7

2012-03-27 11:00

Bon joc davant dels rivals més durs, però sense recompensa. Així és com es resumiria el cap de setmana pels quatre equips del Jonquerenc que han jugat. El sènior femení, per exemple, va rebre el Manlleu, actual líder de Primera Catalana. Les osonenques venien una mica confiades, però des del primer minut les altempordaneses els van demostrar que ho donarien tot a la pista i, mostrant un molt bon joc, les van anar posant a lloc. Tot i així, van ser les visitants les que es van avançar en el marcador, i malgrat que les locals empatessin, van arribar a la mitja part amb un 1-3. A la represa, les manlleuenques van tornar a marcar (1-4), però les jonquerenques van retallar distàncies en dues ocasions (2-4, 2-5 i 3-5). I sort en van tenir les de Manlleu de la bona actuació de la seva portera, ja que les de la Jonquera van arribar molts més cops a la porteria contrària. Quan faltaven dos minuts pel final, al marcador hi havia un 4-6, però el partit seguia completament obert, ja era un continu d'atacs i contraatacs. Amb aquesta dinàmica, qualsevol dels dos equips es podrien haver endut els punts, però finalment les del Manlleu van tenir més sort de cara a porteria i es van acabar imposant per 4-7.

També va mostrar un bon joc el sènior masculí, que va anar a jugar a la pista del Lloret. Igual que el de les noies, el partit va ser un festival de gols, i el marcados es podria haver decantat per qualsevol dels dos equips, però va acabar 7-5.

D'altra banda, aquest cap de setmana el benjamí va disputar dos partits. Dissabte van anar a jugar a la pista de Caldes de Malavella, on van caure per 8-1; i diumenge, a la pista del GEiEG, on també van perdre, en aquest cas per 5-0. I per últim, el prebenjamí B també es va enfrontar contra un dels rivals més forts de la categoria, el Blanes. A la primera part, els petits jonquerencs van sortir una mica espantats i, alhora, desconcentrats, i els selvatans ho van aprofitar per anotar un 6-0. A la segona part, els altempordanesos van sortir més concentrats, però van encaixar dos gols més (0-2). I el tercer temps va ser molt igualat, i va acabar 2-1. Així, els jonquerencs van perdre per 3-0.