EL PSC ha presentat la llista gironina per a les autonòmiques amb 4 altempordanesos

2010-10-09 12:24

El President Montilla ha presentat avui dissabte la llista del PSC per Girona a l'ICRA, l'Institut Català de Recerca de l'Aigua al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, destacant que accions del govern com l'anella de les Gavarres, el túnel de Bracons o els equipaments de salut i educació representen la línia d'actuació que assegura el progrés i la cohesió de la societat catalana.

Joaquim Nadal, el cap de llista dels socialistes per Girona, ha ressaltat la voluntat del PSC per invertir en coneixement com a mecanisme per sortir de la crisi.

El govern de Catalunya ha estat capaç de resoldre colls d'ampolla que limitaven el futur ha dit Montilla, ha resolt dèficits històrics, ha atès territoris oblidats i ha deixat establertes les bases del desenvolupament. Catalunya pot mirar endavant.

Queden coses per millorar, per ser més competitius. per garantir el progrés i la cohesió d'una societat que vol mirar el futur. A les comarques de Girona els projectes de futur estan garantits amb la llista dels socialistes. I tinc la confiança que obtindrem el suport de la majoria del poble de Catalunya, ha conclòs el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat.

L'alcaldessa de Roses Magda Casamitjana és la primera altempordanesa de la llista, ocupa el número 8. L'alcalde de l'Escala Estanis Puig és el 10. També hi són l'alcaldessa de Vilafant i presidenta del Consell Comarcal Consol Cantenys i el regidor figuerenc Ciro Llueca que ocupen els números 14 i 15.

Tenim gent a la candidatura que representa tot el territori, tot el conjunt de les comarques gironines. Són homes i dones compromesos amb la gent i amb l'ideal d'una societat més igualitària, que és l'ideal del PSC, ha proclamat Nadal.