El PSC de Figueres proposa una reducció de 302.370 euros en assignacions a regidors i altres càrrecs

2012-02-14 09:00

El PSC presentarà diverses al·legacions al pressupost municipal figuerenc per reduir la despesa. Els socialistes expliquen que l’estalvi seria possible anul·lant la indemnització per assistència als plens de l’alcalde Santi Vila i dos regidors més; reduint un 50% les indemnitzacions per assistència a la Junta de Govern Local; eliminant les assignacions de mitja dedicació dels regidors Joaquim Felip i Josep Ma Godoy i suprimint càrrecs eventuals.

Per contra, els socialistes proposen augmentar les partides destinades a l’assistència social, als ajuts a la família, a la subvenció de llibres escolars o a la conservació de les vies públiques. Si s’aprovessin totes les seves al·legacions, el PSC calcula que l’Ajuntament podria dedicar 80.000 euros a la disminució de les taxes de les llars d’infants.

Els socialistes de Figueres també volen accentuar l’austeritat en l’organització d’esdeveniments culturals i actes populars. Segons el seu portaveu “en temps de crisi econòmica, cal limitar la despesa en les activitats festives a allò imprescindible”.