El PP nomena oficialment Maria Àngels Olmedo cap de llista per Figueres

2011-03-21 08:30

El Comitè Electoral del PPC va nomenar divendres els caps de llista d’aquesta formació per a les properes eleccions municipals del mes de maig dels municipis de Lloret de Mar, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Figueres i Roses.

En cinc d’aquests municipis, concretament a Lloret de Mar, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Roses, es tracta de candidats nous.

La cap de llista del PPC a Figueres és Mª Àngels Olmedo de 52 anys i mestressa de casa. A Roses és Manel Escobar de 43 anys, gerent de l'empresa TAX CONSULTORS i actual regidor i portaveu del PPC a l’Ajuntament de Roses.

El President del PPC de Girona, Josep Enric Millo, ha expressat la seva “satisfacció” per la renovació que el PPC farà en aquests cinc municipis tan importants a les comarques gironines així com el seu “convenciment” de que els populars en aquests municipis aconseguiran “els millors resultats”.

Per Millo “el PPC de Girona està confeccionant unes llistes on la conjunció entre renovació i experiència és un dels seus grans valors ”. Millo considera que “la feina que al llarg d’aquests anys han fet les diferents juntes locals per aconseguir que més ciutadans s’impliquin en el projecte del PPC a les comarques de Girona ens permet avui presentar les candidatures dels millors” .

El President Popular ha agraït a tots els candidats “el seu compromís amb el projecte del PPC” i “la seva gran implicació i la il·lusió en que des de fa mesos treballen en els seus municipis per fer arribar a tots els ciutadans els compromisos i les propostes del PPC”.

Finalment el President Popular ha explicat que al llarg dels propers dies s’aniran fent en el territori la presentació dels diferents candidats populars.