El pla de barris del Centre històric incorpora una dinamitzadora comercial

2011-02-28 12:00

El pla de barris del Centre Històric, dins el projecte Treball als Barris compta des de fa unes setmanes amb una dinamitzadora econòmica i comercial, la qual estarà a disposició dels comerciants de la zona assessorar-los en matèria de formació, imatge i en totes les propostes que vulguin fer arribar. L 'objectiu general d'aquest programa és potenciar els sectors econòmics existents al barri i fomentar la diversificació econòmica.

Així doncs, la feina més important de la dinamitzadora és acostar els recursos i serveis disponibles de l'administració local als comerços, a més de vetllar perquè els cursos, formacions i jornades s'ajustin al màxim al interès dels mateixos. La dinamitzadora comercial també col·labora amb el Centre d’Innovació i Emprenedoria municipal per fomentar l'aparició de noves empreses al centre. En paral·lel també es treballa en la organització de jornades de debat sobre la millora de la rendibilitat als comerços de la ciutat; amb la creació d’una nova bases de dades de locals buits o amb la formació específica de personal de comerços.

A principis de febrer més d’una trentena de comerciants van participar a la primera activitat organitzada des del nou servei municipal. Una conferència que amb el títol "Com millorar l'eficiència del teu negoci" va tractar sobre l’aplicació de noves tecnologies als establiments comercials.  Finalment, destacar que a principis del mes de març es farà un taller d’aparadors i decoració d'interiors amb assessorament personalitzat teòric i pràctic per a tots aquells comerços del centre que ho desitgin.