El Ministeri de Foment es farà càrrec de la segona fase de rehabilitació del Castell de la Trinitat de Roses

2011-03-01 11:00

El ple municipal de Roses celebrat ahir va aprovar la signatura d’un protocol entre l’Ajuntament i el Ministeri de Foment, que té per objecte la realització de la segona fase de les obres de rehabilitació al Castell de la Trinitat. En base a aquest acord, el ministeri aportarà el finançament necessari per dur a terme els projectes d’accessibilitat i funcionalitat de la fortificació.

El conveni és fruit del compromís adoptat per la ministra de la Vivienda, Beatriz Corredor, durant les trobades i converses mantingudes amb l’alcaldessa de Roses. En base a ell, s’estableix que el Ministeri de Foment assumirà el finançament i execució de les obres (per l’import que es pressupostarà en el projecte), mentre que el consistori es farà càrrec de la redacció del mateix i de la direcció d’obres.

Les obres completaran el procés de rehabilitació de la fortalesa, que ja han representat una inversió total d’1,7 MEUR, aportats íntegrament per l’administració de l’Estat a través dels ministeris de Foment i d’Habitatge.