El figuerenc Àlex Gènova és campió d'Espanya cadet de BTT 2010

2010-07-18 21:12

El biker de l'equip Ambisist Àlex Gènova ha guanyat avui diumenge el campionat d'Espanya de BTT en categoria cadet a Barcelona, a la muntanya de Montjuïc. En els campionats d'Espanya el ciclista ha competit com ha integrant de la selecció Catalana.

 Inicialment la categoria cadet es va disputar ahir dissabte però un error de l'organització ha fet que es repetissin avui. Àlex Gènova al no tenir plaça va sortir en la posició 50 quedant tercer al final de la cursa, una vegada sabut l'error avui ha sortit en la posició 11, primer dels corredors sense plaça. Des de l'inici s'ha instal.lat al capdavant de la cursa ràpidament i no ha perdut aquesta posició en tota la prova.

El ciclista figuerenc manifestava feia poc que tenia moltes ganes de demostrar aquí que podia guanyar ja que durant tot el curs escolar no ha pogut entrenar tot el voldria i això ha fet que es mogués entre la tercera i la cinquena posició. “Des de que he pogut enllaçar 4 entrenaments seguits m'he vist molt més fort per arribar al tram decisiu de la temporada amb garanties”.

L'altra cursa que ha guanyat aquest any ha estat el Trofeu Caixa de Girona de Figueres. “Són circuits molt semblants, pujades curtes, molt explosives, baixades molt tècniques, són circuits molt durs psicològicament ja que has de donar el 110% constantment”. “M'he passat un hivern entrenat sol a la nit pels polígons de Figueres, aquest és el premi”.