El Festival del Circ de Figueres rebrà trens especials des de París i Milà

2012-01-11 21:00

A partir d’avui, i a través dels  turoperadors Iberrail (França) i Il Girasole (Itàlia), ja es poden reservar  els Forfaits que Elipsos en col·laboració amb Renfe/SNCF ha creat per a que  els professionals i aficionats al circ francesos i italians assisteixin a les representacions i activitats del Festival Internacional del Circ que se celebrarà a Figueres de l’1 al 4 de març.

La iniciativa és pionera tant a Catalunya, on és  el primer cop que es dissenyen trens des de França per assistir a un  esdeveniment cultural, com en l’àmbit dels grans festivals europeus de circ entre els que s’ihi troba la nova cita figuerenca: Montecarlo, París, Budapest, Massy o Latina.

En concret es tracta d’un TGV i dos Trenhotels que els visitants francesos i italians que escullin aquesta  modalitat reservaran conjuntament amb una nit d’hotel a Figueres i les entrades a 3 dels espectacles del Festival, els de dissabte 3 de març. El TGV, sortint de la Gare de Lyon de París farà escala a Nimes, Montpellier,  Narbonne, Toulouse i Perpinyà; mentre que els Trenhotels, arrencaran de la parisenca Gare d’Austerlitz (escala a Orleans i Limoges) i de Milano Centrale  (aturades a Novara, Torino i Bardonecchia).

Dins dels Trens del Circ, especialment decorats  per l’ocasió, s’oferirà una selecció de films de circ i fins i tot actuacions en directe d’artistes convidats per a l’ocasió. La  iniciativa dels ‘Trains du Cirque’ i ‘Il Treno del  Circo’ compta amb el recolzament de Burguscircus.com, Aucirque.com,  Club Français du Cirque i Circusfans Itàlia.