El femení de 1a Nacional del TT Tramuntana guanya el derbi al TT Bàscara per 2-4

2012-03-27 12:00

El primer equip masculí del TT Tramuntana Figueres es va desplaçar aquest cap de setmana a la ciutat de San Sebastián per disputar l'encontre corresponent a la jornada 18 de la Lliga de Divisió d’Honor. Començava Pau Gaju cedint davant l'estranger dels bascos Karol Hasek per un ajustat 3-2, després de desaprofitar un avantatge en el cinquè set de 8-1. A continuació Jordi Saguer també s'avançava a Aitor Valverde per 2 sets a 1 però no podia rematar i acabava perdent per un idèntic 3-2. Jordi Pella no donava opcions a Aitor Michelena, a qui infringia un contundent 3-0 i inaugurava el marcador pels de Figueres. Pau Gaju igualava l'encontre a 2 a l'imposar-se a Aitor Valverde per 3-1 i un Jordi Piella que torna a estar pletòric, guanyava Karol Hasek per 3-2 i donava l'oportunitat de rematar el matx a Saguer que en aquesta ocasió, no va ésser el d'altres ocasions i es veia superat per Aitor Valverde per 3-2. Com ja és habitual, la resolució del matx quedava pendent del doble; en un altre duel igualadíssim, al final es va imposar el factor pista i els bascos tancaven l'enfrontament al seu favor per 3-2, col.locant el definitiu 4-3 en el còmput global. Malgrat la derrota, el TT Tramuntana continua en sisena posició de la classificació general i només  necessita 1 victòria per assegurar-se la permanència, que es pot considerar virtualment assolida (fins i tot sense sumar-la les possibilitats són molt grans).

La notícia agradable del cap de setmana la va donar el conjunt femení de Primera Divisió Nacional, que va derrotar com a visitant al CTT Bàscara per 2-4. Anna Roselló tornava a fer valer la seva condició de líder de l'equip demostrant la seva superioritat davant Gemma Vilà i Xènia Prat, i sumava 2 punts sense cedir ni un sol set. Els 2 restants varen ésser per a Miqueleta Balanzó, que no rendia al nivell habitual però col.laborava amb una victòria sobre Gemma Vilà, i Alba Solés, que s'ha adaptat ràpidament a la categoria i donava el punt decisiu a l'imposar-se a Xènia Prat. L'extramuntanenca Helena Colinas va salvar l'honor del Bàscara al superar la Miqueleta i l'Alba. El TT Tramuntana es situa en segona posició de la classificació general, a l'espera dels darrers 4 enfrontaments, on es decidiran les places d'accés a la fase d'ascens a la Lliga de Divisió d'Honor.

En la Lliga de Primera Territorial el TT Tramuntana Ghibaudi va perdre per 2-4 amb el Vilablareix B, que combina joves jugadors i palistes amb experiència. Els punts altempordanesos els varen aconseguir Lluís Martín i Miquel Colon davant el tercer jugador rival. Finalment, dissabte al matí el TT Tramuntana va organitzar conjuntament amb la FCTT un entrenament del grup Generació TT (jugadors de 8 a 11 anys). Per part de la FCTT va assistir l'entrenador Josep Llopart, que ajudat per Ivan Lavado, Andreu Bassagañas i Zoa Molons varen dirigir la sessió; també hi va col·laborar David González del CER l'Escala. Durant dues hores fins a 15 palistes del TT Tramuntana varen treballar intensament i al acabar varen rebre la felicitació del representant de la FCTT per la seva implicació, que també els va encoratjar a seguir en aquesta línia de la mà dels tècnics del club, que ha fet del TT Tramuntana un exemple a seguir en el món tennis taula català. La propera setmana tindrem ple d'encontres a la pista de l'Institut Olivar Gran. Dissabte a la tarda l'equip de Tercera Nacional rebrà la visita del CER l'Escala en la darrera jornada de lliga. Qui aconsegueixi la victòria disputarà la fase d'ascens a Segona Nacional. El mate x dia les noies de Primera Divisió nacional s'enfrontaran al Suris Calella i el diumenge al matí el primer equip de la Divisió d'Honor es veuran les cares amb el sempre complicat Est. Otero Cambados.