El fang marca el Campionat de Motocròs a Figueres

2011-03-14 13:00

Finalment es va poder disputar la segona prova del Campionat Provincial de Motocròs. La pluja incessant del dissabte va fer perillar la celebració de la competició fins a darrera hora i va complicar-ne les tasques de preparació. Es va posposar la cursa de la categoria automàtiques 50 cc perquè el fang feia inviable córrer però la resta de categories van decidir competir, gràcies a l’esforç de tots els pilots i dels pares dels més joves, que van posar tota la bona voluntat perquè la feina de la Junta en l’organització de la prova no hagués estat en va. L’abundància de fang va exigir als corredors un important esforç físic i tècnic.

La categoria de 65cc va estar dominada en totes dues mànegues pel pilot Adam Masdeu, que es va proclamar campió, seguit de Jan Gascó i d’Eric Tomàs.

En Mx 85 el clar dominador va ser Nil Pons, seguit el pilot de la Penya Motorista Figueres Dorian Martínez,, que va ocupar el segon lloc del podi i de Roger Oliver, tercer.

En categoria Mx1 es va imposar en ambdues mànegues Xavier Colomer, seguit dels pilots de Roses Guillem Parés i Jordi Pagès, que van pujar al per aquest mateix ordre.

En Mx2 el primer lloc va ser per Nil Bussot, el segon per a Borja Marsal i el tercer per a Ramon Pelegrí.

En Mx3 el triomf va ser per Sergi Pallarès, la segona plaça per Santi Francàs i la tercera per a Josep M. Sunyer.

El diumenge va lluir el sol, la qual cosa va contribuir a assecar una mica el fang i a fer agradable la presència del públic que va assistir al circuit. Una vegada més, el regidor d’esports, Joaquim Ferrer, va fer el lliurament de trofeus.