El Consorci de Comerç, Artesania i Moda col·labora amb Comerç Figueres

2011-10-28 17:00

L'Ajuntament, Comerç Figueres i el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) han renovat el conveni anual que té per objectiu consolidar el Centre Comercial a Cel Obert (CCCO) de la capital de l’Alt Empordà. A través del document, el CCAM es compromet a col·laborar en les campanyes de comunicació i difusió de les activitats que s’organitzen a la ciutat durant l’any; a promocionar les campanyes de fidelització; i, finalment, en la participació en les campanyes de d’atracció turística per als clients de la Catalunya Nord o del centre del país.

El conveni l’han signat, aquesta tarda a l’Ajuntament de Figueres, el regidor de l’Àrea de Serveis Econòmics, Manuel Toro, el president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, i el director general de Comerç, Josep Maria Recasens.

La trobada també ha servit per mantenir els primers contactes per aconseguir que es declari a Figueres Ciutat Turística. En les properes setmanes, Ajuntament i Comerç Figueres faran arribar la proposta oficial a la Direcció General de Comerç.