El conseller Mascarell assistirà al concert inaugural de la Schubertíada

2011-08-16 12:00

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà aquest dimecres, 17 d’agost, al concert inaugural de la 19a edició de la Shubertíada de Vilabertran que se celebra del 17 d’agost al 9 de setembre. El concert tindrà lloc a les 21 hores a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran.

Prèviament al concert, a les 19.30 hores, el conseller Mascarell visitarà l’Ajuntament de Vilabertran, on signarà al Llibre d’Honor i mantindrà una trobada amb l’alcalde, Martí Armadà.

La Schubertíada s’ha convertit en un festival de referència en l’àmbit de la música de cambra i el lied. La programació d'enguany se centra en intèrprets que estan iniciant importants carreres internacionals, com el baríton Nikolaj Borchev, nou membre de la companyia de l'Òpera de Viena que inaugura el festival, o la pianista Katia Buniatishvili, sol·licitada pels festivals més prestigiosos del món.

Repeteixen enguany aparició a la Canònica de Vilabertran el Quartet Casals i la soprano Mojca Erdmann, i completen el programa l'emergent Quartet Quixote, la jove i prometedora soprano Anna Elizabeth Müller i els joves membres de l'Orquestra de la Schubertíada amb un programa de cambra i un d'orquestral, juntament amb la soprano Marta Mateu i la direcció del mestre Antoni Ros Marbà.