El Consell Comarcal organitza dues visites guiades amb un concert final a El Far i Llançà

2011-09-20 14:00

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya que se celebren del 23 al 25 de setembre i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat. L'objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s'hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat “Pobles amb música”. Es tracta de dues visites guiades a El Far d’Empordà (dissabte 24 de setembre, de 17 a 20 hores) i al port de Llançà (diumenge 25 de setembre, de 17 a 20 hores) que es clouran amb un concert de la Jove Orquestra de Figueres. Per a informació i inscripcions cal trucar a l’àrea de Cultural del Consell (telèfon 972 51 43 55).

Aquest any les Jornades Europees del Patrimoni inclouen, a la comarca, activitats a Castelló d’Empúries, l’Escala, el Port de la Selva (Sant Pere de Rodes), Roses i Vilabertran.