El concert de Cap d'Any de la Filharmònica de Catalunya al Jardí comptarà amb les col·laboracions de Lax'n'Busto, Teràpia de Shock i altres cantants

2011-11-27 08:30

El tradicional concert de Cap d'Any que emet TV3 i que per tercer any s'enregistrarà al Teatre El Jardí de Figueres comptarà enguany amb la combinació de la part simfònica, la cançó i el rock. L'Orquestra Filharmònica de Catalunya dirigida per Carles Coll tindrà un munt de col·laboradors damunt l'escenari entre els que destaquen Lax'n'Busto, Teràpia de Shock, Mariona Segarra o el tenor Jordi Vidal. Lax'n'Busto ja van compartir amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà l'enregistrament i la gira del disc "Simfònic".

El concert s'enregistrarà el dijous 1 de desembre a El Jardí (22:00), amb una gran orquestra de 52 músics com a base i altres instrumentistes i cantants. Les entrades per a la gravació es troben al Servicaixa, es demana als assistents que hi asisteixin "ben mudats". Aquesta actuació s'emetrà el dia 1 de gener a les 11 del matí per TV3.