El Col·legi d’Advocats de Figueres rep la Medalla d’Or del Consell de l’Advocacia Catalana

2010-05-08 19:21

El Col·legi d’Advocats de Figueres ha rebut, de mans del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Josep Canício, la Medalla d’Or d’aquesta institució en reconeixement a la tasca duta a terme durant l’organització del III Congrés de l’Advocacia Catalana. Es tracta de la primera Medalla d’Or que concedeix el Consell, que ha considerat oportú lliurar al Col·legi de Figueres, en vistes de l’èxit assolit pel congrés celebrat el passat mes d’octubre a la capital altempordanesa. 

L’acte va tenir lloc en el marc de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats, durant el qual el Col·legi d’Advocats de Figueres també va concedir els seus ja tradicionals premis Carles Fages de Perramon, que en aquesta ocasió ha destinat a persones i entitats que han col·laborat en la bona marxa del Congrés. En aquest sentit, han estat reconeguts amb aquests premis l’Ajuntament de Figueres, l’editor Salvador Vives i el periodista Fidel Balés. Durant l’acte també es van imposar les togues als nous advocats col·legiats aquest any a Figueres, alhora que es van lliurar medalles als advocats que porten 25 anys col·legiats.

Durant l’acte, el degà del Col·legi d’Advocats de Figueres, Jaume Torrent, va anunciar el seu proper comiat, tenint en compte que a finals d’aquest any expiren els quatre anys de l’actual deganat i es convocaran noves eleccions a la Junta, que no tornarà a encapçalar.