El Club Bàsquet Escolàpies, banc de proves de la marca americana Badén

2012-01-17 23:30

El Club de Bàsquet Escolàpies ha estat escollit per la prestigiosa marca americana Badén per testar els nous models de pilotes que estan desenvolupant. La delegació a Espanya de l´Empresa ha tancat un acord amb el club altempordanès per tal de provar un nou model de pilota que volen introduïr al mercat. 

El primer model entregat és el BR5P-E9001, que incorpora una innovadora coberta exterior per allargar la resistència i durabilitat de la pilota. El període de prova de les noves pilotes serà de 3 mesos i s´analitzaran aspectes com el tacte, el bot i el desgast, entre d´altres. 

L´acord s´exten a totes les categories del Club, fet que satisfà molt el seu president, Ramon Pastoret, que es mostra orgullós per haver estat escollits per la prestigiosa marca nord-americana.

El Club de Bàsquet Escolàpies ha estat triat per el seu ampli espectre de categories, des de l´escola fins al sènior, i per ser un club molt consolidat i amb reconeguda tradició. L´acord es va iniciar el desembre del 2011 i no té data límit.