El casal Karnablank de Roses es farà al Pavelló d'Esports

2011-02-23 14:30

L’elevat nombre d’inscripcions comptabilitzades fins al moment per participar en el casal organitzat per l’Ajuntament de Roses durant la setmana blanca, el Karnablank, ha motivat que el consistori hagi decidit el seu canvi d’emplaçament. La realització del casal, que tindrà lloc entre els propers 28 de febrer i 3 de març, es trasllada de la plaça Frederic Rahola al Pavelló Poliesportiu, dotat d’un major espai. 

L’èxit de participació assolit en només dos dies d’inscripció, ha fet reconsiderar als organitzadors la ubicació del casal, que es trasllada al pavelló municipal. El nou espai reuneix les condicions d’espai i confort necessàries per acollir a tot el volum de nens i grups previstos, i per definir i adaptar els diferents espais necessaris per realitzar-hi les activitats específiques programades, que giraran entorn a la festa del Carnaval (tallers, jocs, manualitats, etc).

El Karnablank tindrà lloc entre els propers 28 de febrer i 3 de març, en horari de 9 a 13 h, i està adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 8 anys. Les inscripcions es poden realitzar fins al proper divendres 25, al mateix Pavelló Poliesportiu. El preu és de 15 euros.