El càmping Bassegoda Park d’Albanyà organitza el IV Concurs de Bolets i la I Fira Mercat del Bolet

2010-10-28 09:43

Per quart any, el càmping Bassegoda Park d’Albanyà organitza el ja consolidat Concurs de Bolets, que cada edició aplega un gran nombre de participants, tant clients del complex de bungalous com persones que no en són usuàries habituals.

Tenint en compte que el càmping es troba al bell mig del Parc d’Espais d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, una zona on creixen una gran quantitat de bolets (especialment ous de reig, rovellons, pinetells, ceps, rossinyols, rossinyols de pi, llenegues, escarlets i fredolics), el seu director, Esteve Guerra, va decidir organitzar anualment aquest concurs per tal de promocionar un dels territoris més desconeguts de l’Empordà a partir d’una activitat de lleure tan pròpia a casa nostra com la d’anar a caçar bolets.

Enguany, el concurs, que serà presentat i conduit per Luismi Martínez, tindrà lloc el proper dissabte 30 d’octubre de 2010 i comprendrà quatre categories: a la major quantitat de bolets, al bolet més gran, al bolet més estrany i als boletaires més gran i més petit respectivament.
La trobada dels concursants tindrà lloc a les 7 del matí al restaurant Agumas del càmping i la sortida serà mitja hora més tard. El concurs durarà fins les 12 del migdia, moment en què es portarà a terme la pesada de cistells i el lliurament dels premis. Tot seguit, a les 2, es celebrarà un dinar popular al mateix restaurant, i els assistents podran gaudir de la I Fira Mercat del Bolet fins a les 5 de la tarda.
La inscripció al concurs més l’assistència al dinar té un preu de 16 euros per persona. En el cas dels infants, només cal pagar el menú infantil a 8 euros.
 

La I Fira Mercat del Bolet de tot l’Empordà

Gràcies a l’èxit assolit any rere any amb la celebració del Concurs de Bolets del Bassegoda Park, enguany la direcció del complex de bungalous, juntament amb els responsables del restaurant Agumas, que forma part del mateix espai, han decidit organitzar en paral·lel la I Fira Mercat del Bolet, que és l’única d’aquest caire que se celebra a tot l’Empordà. Així, en aquesta primera edició, els visitants podran gaudir d’una fira dedicada al bolet que aglutinarà parades de productes artesanals i alimentaris de la terra. La I Fira Mercat del Bolet obrirà les seves portes a les 10 del matí dins les instal·lacions del càmping Bassegoda Park d’Albanyà i les clourà a les 5 de la tarda.