Eduard Ymbert parlarà de la transformació digital el dia 27

2017-10-20 11:00

El proper divendres 27 d’octubre a les 8 del vespre la XEC organitza una nova xerrada al Museu de la Tècnica de Figueres. La protagonitzarà Eduard Ymbert , enginyer informàtic de sistemes i membre (en representació de FISERSA) de diversos grups de treball creats per l’Ajuntament de Figueres com poden ser el  Comitè Director per als Plans d’Organització i Dinamització de l’Administració Electrònica i  la recentment creada Taula Tècnica de Coordinació d’Informació i Noves Tecnologies.

Eduard Ymbert parlarà de transformació digital i com els negocis poden seguir sent competitius en un món cada vegada més digitalitzat. Així es comentaran els els canvis que està provocant i que afecten també a la societat i les seves estructures. 

Amb les Accions trimestrals l’associació XEC Empordà vol mantenir el mateixos objectius de sempre: compartir coneixement, aportar idees, dinamitzar i actualitzar el sector econòmic de la zona, visualitzar i conèixer de primera mà projectes d’emprenedoria d’èxit a la comarca, intentar difondre les competències transversals i l’empoderament general dels empordanesos i empordaneses.