Eduard Bech serà el nou director del Museu de l'Empordà de Figueres

2017-09-23 12:00

El museòleg i gestor cultural Eduard Bech és el guanyador del concurs de mèrits per a dirigir el Museu de l'Empordà de Figueres.

El jurat, reunit aquest passat dia 21, i després que els aspirants defensessin els projectes presentats a concurs aquest estiu, va resoldre que el projecte presentat per Eduard Bech fos l'escollit , i també  es van valorar els mèrits acreditats per ocupar el lloc.

Eduard Bech és llicenciat en Història de l'art i màster en Gestió del patrimoni cultural, actualment és el responsable de comunicació dels Museus d'Olot i conservador del Museu dels Sants d’Olot. Bech té experiència en direcció de programació de museus i coordinació i gestió de programes, cursos i exposicions a Barcelona, Figueres i Olot.

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Cultura, Marta Felip, felicita el nou director i espera amb la seva incorporació donar un nou impuls al Museu i potenciar-ne totes les possibilitats. Felip ha manifestat que "obrim una nova pàgina que ens ha de permetre posar en valor i dinamitzar el Museu de l'Empordà, acostant-lo als figuerencs i empordanesos i projectant-lo arreu”.

Lloc de cerca