Editen una guia en 5 idiomes per promocionar cinc rutes en bicicleta per la comarca

2012-03-23 10:00

El Consell Comarcal i l’Associació Alt Empordà Turisme han editat un nou plànol per promocionar cinc rutes en bicicleta. Amb informació en cinc idiomes, promociona l’eix cicloturístic Figueres-Roses, el Camí Natural de la Muga i les rutes del Fluvià, la de l’Escala-Empúries fins al Fluvià i la de Peralada-Serra d’Altrera, 

Complementada amb un plànol de gran format, la guia explica les característiques de cadascuna de les rutes, el seu nivell de dificultat i la llargada, entre altres característiques tècniques. El plànol que l’acompanya marca els diferents nuclis que l’excursionista pot trobar al llarg del recorregut així com les carreteres, els vials convencionals de la xarxa viària i les rutes GR que discorren per tot el territori.
El vicepresident del Consell Comarcal i responsable de l’àrea de Turisme, Joaquim Felip, ha explicat que “aquesta nova guia és una nova eina de promoció de l’Alt Empordà que incideix de forma molt especial en el turisme actiu i de natura, una de les nostres apostes més significatives en aquest àmbit ja que permeten obrir noves perspectives i, sobretot, desestacionalitzar la temporada”. 

El plànol i la documentació que l’acompanya està editat en cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i alemany) i s’ha distribuït en oficines de turisme, fires, parcs naturals i empreses especialitzades.