Tres persones mortes pels incendis, una a Llers i dues a Portbou

2012-07-22 20:30

Els focs que han començat a la Jonquera, aquest matí, i a Portbou, a la tarda, han provocat ja dues víctimes mortals. Una d'elles s'ha produït a Llers, un ciutadà francès de 75 anys d'edat que ha patit un atac de cor en veure la seva casa envoltada per les flames. Les altres haurien estat a Portbou en saltar d'un penya-segat quan intentaven fugir de les flames, una d'elles és una noia de 15 anys. A Portbou també hi ha una nena de 8 anys ferida greu amb politraumatisme també en llençar-se al mar. 

Cal recordar a més, que un ciutadà francès se l’ha trobat al costat de la carretera, dins del seu vehicle a Agullana, amb cremades de caràcter greu al 80% del cos i ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona, i que dues persones més han patit cremades, de caràcter lleu, mentre intentaven apagar el foc al costat d’un mas, a Llers.

A l'Hospital de Figueres s'han atès algunes persones amb problemes de respiració. Es recomana tancar les portes i finestres de casa perquè no hi entri fum.

El fum vist des del Castell de Sant Ferran