Dues grans estrelles dels anys 80, Blues Brothers i Simply Red, en les darreres nits del Festival de Peralada

2016-08-12 18:00

L’Auditori del Parc del Castell de Peralada presenta a dues formacions que van marcar els anys 80. El dilluns dia 15 hi actuarà The Original Blues Brothers Band. Van néixer de la mà de John Belushi i Dan Aykroyd que, l'any 1980, van protagonitzar la pel·lícula que portava el nom del grup i dirigida per John Landis. La banda, que conserva encara dos dels integrants originals Steve Cropper (guitarra) i Lou Marini (saxo), està formada per músics excepcionals de dilatada experiència professional. A Peralada arriben disposats a oferir un show que vol convertir l’Auditori en una pista de ball amb temes com Everybody Needs Somebody to love de Solomon Burke, Soul Finger, Minnie the Mooch, Sweet Home Chicago o Knock on Wood.

Simply Red també arriba a Peralada carregat de grans èxits. La banda liderada per Mick Hucknall ha venut més de 60 milions de còpies dels seus àlbums i èxits com Holding back the years, Stars, Come to my aidThe right thing o Money's too tight to mention no poden faltar en el seu repertori.

Serà una nit farcida de cançons dels anys 80 i 90 que tancarà l’edició número trenta del Festival de Peralada el dimarts 16 d'agost. Queden encara algunes entrades disponibles.