Dos mossos fora de servei detenen un home per intent de robatori en un domicili a Roses

2020-11-24 12:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 19 de novembre, un home, de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Roses, com a presumpte autor d’un robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets es van iniciar el passat 18 de novembre quan uns veïns van sorprendre a un home  forçant la porta d’un pis del carrer Tirso de Molina de Roses. El lladre, en veure’s descobert, va fugir ràpidament de la zona.

L’endemà, sobre les 14:30 hores, un agent fora de servei va localitzar el mateix lladre mentre forçava la porta principal d’un edifici per accedir a l’interior.

Novament l’autor dels fets, en veure’s sorprès pel mosso, va dissimular i va fugir del lloc. Durant  el seguiment a peu, l’agent es va trobar un altre mosso, també fora de servei, que el va ajudar en la recerca i detenció del lladre. Quan els policies el van escorcollar, li van localitzat un telèfon mòbil i tres tornavisos de diferents mides.

El detingut va passar el dia 20 de novembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.