Dos detinguts a Roses per desvalisar un bloc de pisos

2011-03-31 16:00

Els mossos d’esquadra de la comissaria de Roses van detenir el passat 29 de març Mohamed TK, de 38 anys, i Mohamed G, de 26 anys, ambdós veïns de Roses, com a presumptes autors de 10 robatoris amb força.

Al voltant de dos quarts de deu, els mossos de Roses van rebre l’avís que els alertava sobre dos nois que estaven robant material de l’interior d’un bloc de pisos de la població. Quan els mossos hi van arribar van localitzar un furgoneta aparcada darrera els habitatges, al costat de la qual hi havia un noi que estava carregant diferents somiers de llits a dins.

Al mateix temps, els agents van localitzar el segon home que sortia del bloc de pisos carregat de campanes extractores de cuina. Quan els agents van preguntar sobre la procedència del material, els homes van començar a donar explicacions incoherents i contradictòries.

Els mossos van inspeccionar tots els pisos de l’immoble (que es troben desocupats, pendents de lloguer) on van comprovar que s’havien forçat 10 panys de diferents domicilis. Els policies van observar que, davant de la porta d’entrada d’un dels habitatges, a punt per endur-se, hi havia diversos escalfadors elèctrics d’aigua i diferents campanes extractores.

A l’interior de la furgoneta hi havia 7 somiers de llit, part de baranes metàl·liques del balcons i dues campanes extractores. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors de 10 robatoris amb força als pisos.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.