Domingo Venero guanya el primer premi PhotoDalícatessen 2013

2013-11-29 11:00

Ahir dijous al vespre el jurat de Photodalícatessen 2013 format per Pere Pagès, fotògraf; Santi Coll, periodista; Pasqual Pesudo, secretari dels Amics dels Museus Dalí; Josep Ma Guillamet, restaurador de la Fundació Gala Dalí i el fotògraf del diari el Punt, Lluís Serrat com a fotògraf convidat en aquesta edició 2013. Un cop reunits, varen valorar les 130 fotos rebudes, i varen dictaminar el seguent veredicte: Primer premi per a Domingo Venero per la seva foto "La gravetat de la boira". Segon premi per a Antònia Gonzàlez per la foto dels gegants de Gala i Dalí en el dia de la celebració de la Via Catalana, un tercer premi accèsit a Josep Ma Dacosta per la foto “Aquesta no és la casa de Dalí“. 

En la categoria de premis Instagram el jurat va decidir: Primer premi per a @chusespada per la foto "Una tarda per Figueres buscant reflexes i detalls de l'obra de Dalí". Segon premi per a @cristinagirona per la foto "Fent equilibris sobre el raig de sol del surrealisme“ i un acèssit a @toti6869 per "Clik a la Torre Galatea". 

El concurs PhotoDalícatessen compta amb la col·laboració de La Caixa, Coca-cola, Balló, Punset, Segafredo, Frigo, i Voll-Damm i el suport de la Fundació Gala-Dalí i els Amics dels Museus Dalí.