Doble concert de Maika Makovski i Joan Colomo al Teatre de Roses

2010-10-22 13:09

Aquest dissabte 23 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses rebrà l’actuació dels artistes Maika Makovski i Joan Colomo, en un doble concert que s’iniciarà a les 21 h. Les entrades tenen un preu de 12 € i es poden adquirir anticipadament a les oficines del teatre (en horari de 10 a 14), o bé el mateix dia a les taquilles, dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

Maika Makovski, mallorquina amb sang andalusa va començar la seva carrera guanyant el Festival de Pop Rock de Palma de Mallorca amb 15 anys. Des de llavors ha conquerit els escenaris de tot el món. Hi ha artistes que s’expressen en un idioma construït a partir de tots els seus predecessors. Hi ha discos que condensen l’aroma dels clàssics. Hi ha música que conté totes les músiques. Així és Maika Makovski, l’artista, el seu disc i la seva música. Maika, mallorquina amb sang andalusa i macedònia, que ha viscut a Nova York i que sempre que pot torna a Barcelona, presenta el seu tercer treball gravat i produït per John Parish a Bristol i a Bath.

Component del grup The Unfinshed Sympathy, Joan Colomo ha tret ara un disc en solitari que representa una de les sorpreses més interessants i refrescants de la temporada: Contra todo pronóstico. Colomo ofereix un disc en el qual es podran escoltar –amb les seves revolucionàries cançons de protesta– temes amb una capçalera clarament política i on també té cabuda l'amor per les relacions humanes com a alternativa a la societat actual.