Divendres comença Sons del Món amb Santi Balmes i Mishima

2011-06-28 21:00

Aquest divendres comença Sons del Món, el festival delicatessen de Roses i Vilabertran, que combina música de primera amb la gastronomia dels millors restaurants de l’Alt Emportà i la millor selecció de vins DO Empordà feta per Roger Viusà, un dels millors sommeliers del món, que ha triat un vi per a cada concert.

La primera nit es viurà a Vilabertran amb dues de les propostes més interessants de l'escena independent barcelonina. El quintet barceloní Mishima presentarà el seu aclamat Ordre i Aventura. Compten amb un grapat de premis a les seves espatlles: disc de l’any de la revista Enderrock, premi Indiespot i premi al millor concert català a Avivaveu. El grup podria estrenar alguna cançó del nou disc que estan preparant.

Abans pujarà a l'escenari Santi Balmes el líder, veu, guitarra i teclista de Love of Lesbian. Després de tres sold outs seguits a la sala Razzmatazz de Barcelona, aprofita l’aturada de Love of Lesbian, per realizar una gira en format acústic, on interpreta en format íntim les cançons de Love of Lesbian, i aquelles versions que més l’han marcat i que poden anar de Dire Straits a Pink Floyd passant per Nacha Pop.