Diumenge s'inaugura el Parc dels Olivars de Figueres amb diferents actes

2011-01-21 10:30

Aquest diumenge s'inaugura el El Parc dels Olivars de Figueres. És un nou espai verd situat en un petit turó sobre la part sud-oest de la ciutat, en un dels punts amb més creixement i futur de la ciutat. Aquest parc permet relligar i incorporar a la ciutat els barri de l'Olivar Gran connectant-lo amb els nous creixements entre l’avinguda Salvador Dalí i el barri del Poble Nou. Situat al costat de l’Escola d’Hostaleria de l'Alt Empordà, l’Institut de l'Olivar Gran i el Centre de Serveis educatius de l'Alt Empordà, configuren una àrea d’equipaments de referència comarcal.

El Parc dels Olivars que ara es posa en servei és una primera fase del projecte, té una superfície de 9.054 m2 i es converteix en un dels espais de lleure i
esbarjo més importants de Figueres, juntament amb el Parc Bosc i el Parc de les aigües. Aquest parc augmentarà fins a 16.274 m2 la seva superfície quan es completi la segona part de les obres, just a l’espai on avui s’ubica l’escola Carme Guasch.

El Parc dels Olivars incorpora una nova zona de jocs infantils i molt aviat s’hi construirà un Skatepark de 740 m2, amb tres pistes per patinar i fer acrobàcies,
que es convertirà en un espai de referència de la ciutat de Figueres i de les comarques gironines.

Els actes d'inauguració d'aquest diumenge començaran a les 11 del matí amb un espectacle d'animació infantil a càrrec del grup Drakònia. A les 12.00 es farà la inauguració i hi haurà xocolatada per a tots els assistents. Finalment hi haurà sardanes a dos quarts d'una amb la cobla Cervianenca.