Diumenge 14 Fira de la Carbassa a la Marca de l'Ham

2010-11-08 14:29

En el marc del Projecte d'Intervenció del Pla de Barris de la Marca de l'Ham, s’està treballant des de fa uns anys amb els comerciants del barri, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i el barri en general. En aquesta ocasió, i com a iniciativa dels propis comerciants, es portarà a terme la “Fira de la Carbassa i productes artesans”. Un projecte que compta amb la col·laboració de l’Associació Comerç Figueres i on també s’hi han sumat diferents entitats del barri, per treballar tots junts, la organització d’aquesta dia.

La Fira tindrà lloc el proper diumenge 14 de novembre de 2010 a Figueres. Els artesans s’ubicaran a l’avinguda de Roses, a l’alçada del barri de la Marca de l’Ham, i continuaran cap a la plaça Alcalà la Real. Oferiran productes relacionats amb la carbassa, hi haurà castanyes, productes d’artesania personals i de decoració i també productes alimentaris varis. A banda de la fira, s’han organitzat activitats per als nens i nenes com inflables, tallers infantils... i d’altres activitats per adults com un concurs de postres de carbassa, exposicions...

Un dels atractius d’aquest dia serà la presentació de la Mascota de la fira. Una simpàtica carbassa que voltarà pels carrers del barri i a la que es posarà nom. El nom l’hauran decidit els/les alumnes de l’escola Anicet de Pagès.

A la plaça hi haurà carbasses i postres artesans. Aquelles persones que comprin a les diferents parades de la fira, seran obsequiats amb un val que podran bescanviar per mig quilo de carbassa i un tastet d’aquests postres elaborats pels veïns i veïnes del barri. Els comerciants i entitats del barri, juntament amb el personal del Pla de Barris, conviden a tothom a assistir, gaudir de la fira i participar de les diferents activitats, així com també de conèixer un barri canviant, dinàmic i multicultural.