Distribueixen gratuïtament el Calendari Escolar Ciutat de Figueres

2016-09-12 10:00

Aquesta setmana es presenta a les escoles de primària de Figueres el “Calendari Escolar Ciutat de Figueres”. Una creació de Ramona Produccions amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i la Generalitat de Catalunya dins del Pla educatiu d’entorn.

El projecte consisteix en l’elaboració d’un pràctic calendari d’aula que permet escriure-hi, dibuixar-hi, enganxar-hi adhesius i fer d’agenda en funció de les necessitats i gustos dels usuaris. A més de constar-hi les festes assenyalades catalanes, també s’hi troben els festius del calendari escolar, les llunes, els canvis d’estació, els canvis d’hora, etc.

Per altra banda, també inclou diferents apartats didàctics, com ara frases fetes, fruites i verdures de temporada, efemèrides o enigmes, on s’hi barreja joc i aprenentatge per tal d’oferir un material estimulant i engrescador amb un valuós contingut pedagògic.

El calendari es distribuirà gratuïtament a les escoles, llars infantils i altres entitats de la ciutat de Figueres. Des de la web de l’Ajuntament també es podrà descarregar de franc.